Maak kennis met ons

Warm contact en zorgvuldig werk: daar krijgen we energie van bij Smulders Interieurbeplanting. Met een vast team van groenspecialisten en hoveniers maken we van jouw binnen- of buitenruimte een gezonde, groene omgeving.

Jarenlange ervaring in binnen- én buitengroen

Kies je voor Smulders Interieurbeplanting, dan kies je voor tientallen jaren aan kennis en kunde. In 1984 richtte Andre Smulders ons bedrijf op. Oorspronkelijk in het hovenierswerk, later specialiseerde hij zich in interieurbeplanting op basis van hydrocultuur. Jarenlang ging Maik Smulders mee met klussen. In 2015 kreeg hij de smaak van het werk echt te pakken en inmiddels is hij mede-eigenaar. Samen met Martijn de Greef – goede vriend en vakbekwaam hovenier – bouwt hij mee aan de toekomst van ons bedrijf.

Team

Voor kleine en grote projecten

Ons doel? Meer groen naar binnen halen. De afgelopen jaren mochten we veel mooie projecten verzorgen, van klein tot groot. Tuinonderhoud bij woningen en bedrijfsruimtes, metershoge groene wanden, maar ook kunstbeplanting in kantoren in heel Europa: voor elk project kun je bij ons terecht. Want wat jouw groenwens ook is; ons team bruist van de ideeën en deelt die graag met je.

Mogen we met jouw kantoorruimte of woning aan de slag?

© 2023 Smulders Interieurbeplanting. Webdesign: MEGANMEDIA