Groene wanden,
goede stemming

Schonere lucht, een betere akoestiek en een mooi uitzicht. Planten doen veel goeds voor je omgeving. Wil je groots uitpakken, zelfs in een kleine ruimte? Met een groene wand creëren we een natuurlijk kunstwerk in jouw kantoor of woning.

Makkelijk te onderhouden (kantoor)groen

Planten zuiveren de lucht en houden de vochtigheid op peil. En wie wordt er nu niet vrolijk van een muur vol planten met diverse kleuren en bladeren? Bij een groene wand bekleden we elke vierkante meter met maar liefst 18 planten. Zo geniet je ook in kleine ruimtes van de voordelen van groen. Een extra plus: dankzij hydrocultuur heeft je nieuwe kunstwerk weinig onderhoud nodig. Zelfs een automatisch watersysteem is mogelijk.

Impressie

Unieke wand voor jouw ruimte

Breng het groen van buiten mee naar binnen met een plantenwand in je welkomsthal. Kies voor een groene wand als roomdivider om je werkomgeving nog beter in te delen. Kleed je bedrijfsruimte aan met een metershoge ‘living wall’. Of wat dacht je van een moswand of -schilderij, waarin we eventueel je bedrijfsnaam verwerken? We komen graag bij je langs om kennis te maken en de mogelijkheden voor jouw ruimte te bespreken.

Jouw kantoor of woning vergroenen? Maak een afspraak!

© 2023 Smulders Interieurbeplanting. Webdesign: MEGANMEDIA